dijous, 6 d’agost de 2009

MPD Psycho i Kurosagi al cine

MPD Psycho i Kurosagi: servicio de entrega de cadáveres, ambdós mangues creats per Eiji Otsuka i dibuixats per Sho-u Tajima i Hosui Yamazaki respectivament, tindran la seva adaptació cinematogràfica!

Es veu que a la recent Convenció de Cómics de San Diego (ComiCon), l'Universal Studios va anunciar que s'adaptaran els dos mangues a la gran pantalla.

S'haurà de veure el resultat no? ^^font: Glénat


---------

Com a seguidora de MPD Psycho (Multiple Personality Detective-Psycho), us faré un resumet del manga (de fet el resum ja el vaig fer pel fotolog en el seu dia, així que reciclaré una mica):


Yosuke Kobayashi, un detectiu d'homicidis està investigant una sèrie d'assessinats, tots ells relacionats amb dones esquarterades. Un dia al treball, li arriba un "paquet". Aquest "paquet", una nevera de petit tamany, duu dins el cos de la seva xicota, sense cames ni braços, però encara viva. Kobayashi ple d'ira, està decidit a trobar i matar l'assassí, moment en que es decobreix que pateix de múltiple personalitat, ja que no és Kobayashi el venjador, sinó unaltre dins el seu cos, Shinji Nishizono. Després de matar l'assassí desperta unaltra personalitat, la de Kazuhiko Amamiya...L'argument comença a complicar-se... nous assassins tots ells amb un codi de barres en l'ull esquerre (característica que també poseeix el protagonista); nens-assassins denominats com una nova generació més perfeccionada, aquests en comptes del codi, tenen la paraula LUCY gravada a l'ull...
Ara que ho recordo, m'he de comprar els dos últims que han sortit!! encara no els tinc!! jeje

S'ha de dir també que el senyor Takashi Miike va dirigir una mini-sèrie basada en aquest manga.De Kurosagi només tinc el primer tomo, i no em va enganxar tant com MPD, de fet no em va enganxar, però qui sap potser es posa interessant més endavant :D