dissabte, 11 d’octubre del 2008

i...en Romero no va venir...

Ahir vaig assistir a la concentració de zombies a Sitges per celebrar els 40 anys de la pel·lícula Night of the living dead.

El senyor Romero no hi va ser al final… es veu que li van sorgir complicacions amb el rodatge de la seva pròxima pel·lícula: Island of the living dead. Tot i que anava especialment per poder veure’l, m’ho vaig passar molt bé.


El dia a Sitges va començar amb vent (veure primera foto XD). Just davant de l’edifici Miramar hi havien muntades unes paradetes, totes elles guarnides adequadament amb el tema del dia :), on es podien comprar: samarretes, pòsters, mans i caps tallats :D, dvd’s de terror, figures d’Star Wars, cartes pokemon, … El repertori de pel·lícules que es venien era bastant bo i a bon preu! Les samarretes en canvi feies… LOL?!?!!!

Feta la ronda per les parades, vaig entrar a l’edifici. Al entrar vaig veure una cara coneguda: vaig reconèixer a un home que m’havia parlat al Japan Weekend de l’any passat, en un stand de pel·lis i altres coses de terror, i que posteriorment havia vist un segon cop al marató que vam anar a veure la Vicky, el Santi i jo de pel·lis de por caseres XD





Noia amb problemes



Em vaig comprar l’entrada per anar a veure 20th Century Boys i pul·lulant per aquí i per allà, mentres observava l’exposició de King Kong i mirava com maquillaven a la gent, em vaig trobar amb una altra cara coneguda: en David (crec que es deia així XD). En David és l’amic del monstre del bosc Khera; el senyor (entre altres) que ens va colar a Blind Guardian^^

Mentres petàvem la xerrada, els seus dos acompanyants van aconseguir que els maquillessin (suposadament allà només maquillaven a gent de l’organització. La gent que no ho era havia de fer una cua TREMENDA a fora per a que els maquillessin).



Ambient de treball




Aquí començaven a maquillar a l'amiga d'en David





Laca Power

Saaaangreeee recién hecha



-Quieres que te ensucie los dientes?
- Ensúciame lo que tu quieras.

nooooooooooooooooooooooooooooXD


"T'agrada la melmelada de poma??
Doncs xuuucla'm el cap! :)"
Aquest noi era l'altre amic del David




Zombie+David


Més tard, vaig perdre de vista al David i els seus acompanyants (ho sento no tinc ni idea de com us dèieu :( ) en un moment que vam sortir a fora. Jo estava entretinguda mirant a una novia-zombie i la seva mascota, un home-llop. Vaig tornar a entrar a l’edifici i allà em vaig trobar a personatges mooooolt currats.



Aquest estava mooooooooolt currat. Impressionava!


Sembla que tingui pizza per la cara


Ja eren les 19h així que vaig a on se suposava que començaria el passeig i…m’espero, i espero, i espero, i esperem tots junts. I què passa ara?? Doncs que em trobo a una tercera cara coneguda XD si… Vicky i Santi recordeu al noi amb el barret de cowboy? Al marató de pel·lis de por caseres? Jajaja doncs també estava allà, i acompanyat d’un dels actors que sortia al seu curt.



D'esquerra a dreta:
Actor del curt del noi amb barret de cowboy, persona no identificada
i noi amb barret de cowboy XD


En un moment, l’entrada de l’edifici Miramar es va omplir de gent i de zombies. La novia-zombie, el seu marit, el novio-zombie i la mascota, van fer soroll durant tota l’estona que vaig estar per allà. Eren com estrelles de cine XD tothom els hi feia fotos, els filmaven,… i és que el novio-zombie no tenia desperdici: estava TOTALMENT ficat en el seu paper i s’havia muntat tot un espectacle. El novio-zombie portava un llibre que quan l’obria sortien flamarades de foc.

Més tard van aparèixer zombies que també cridaven l’atenció. Era TOTAL! XD

En un moment va passar pel meu costat tot l’equip (bueno alguns) de Night of the living dead.

Allò no va començar fins les 20h menys poc. Dalt de l’edifici havia una terrassa on van aparèixer l’equip de la pel·lícula, el representant d’en Romero,…

El més guai sens dubte va ser en Bill Hinzman, el primer zombie que surt a la pel·lícula, que va venir disfressat de zombie! Ell si que sap (tinc fotos de quan em va passar pel costat però han sortit mogudes :( )

Com que el senyor George A. Romero no va poder assistir, ens van fer arribar un vídeo. En ell, en Romero bàsicament deia que: sentia no poder estar, que esperava poder venir l’any que ve, i algo així com: "quan comenci la passejada, no correu. Recordeu que sou zombies" o "camineu a poc a poc, sou zombies", no recordo les paraules exactes, però el missatge ja s'entén.



En aquesta foto surt el novio-zombie.
És el que porta un barret de copa i parla pel mòbil




Vist el vídeo, vaig anar mig corrents fins on es projectava la pel·lícula 20th Century Boys del director Yukihiko Tsutsumi. La pel·li començava a les 20:15, així que no anava que diguéssim sobrada de temps :)

De fet vaig córrer per a res. Van començar a deixar passar la gent minuts més tard.

La pel·li va estar bé. Algunes coses se’m van fer llargues però bueno^^






P.D. Com l'amic del Khera no es digui David... XD

5 comentaris:

himiko ha dit...

sorry les fotos no són lo millor del món...

cilinderman ha dit...

Només vas anar a veure la de 20th Century Boys???? Arghhhhhhh... i tu no et vas disfressar? fotos fotos fotos!

himiko ha dit...

No. Jo no em vaig disfressar.

Unknown ha dit...

A tu no et cal disfressa per semblar un zombie XDDD

Així que et vas trobar en David? Jajaj ell també m'ho va dir, ja us passaré les adreçes perquè parleu si voleu.

Uoh Skalds & Shadows, molt guapa la cançó! Moltes gràcies fea!

...I molt guais les fotos!

I ja de passada, com va la teva vida? com que si no pregunto jo, no hi ha comunciació... XD

Apa, fins després!

(editat... no m'agraden les faltes...)

Vicky Ticó Rivera ha dit...

Weeeee!!

Perquè no et vas disfressar??? eh??? eh????!!! Molt malament!!!
Jajajaja

Estic d'acord en que estaria bé que hi haguéssin més fotos...Pero algo es algo!!

Petonsssss