dimecres, 30 de setembre del 2009

Presentació del llibre "Un Geek en Japón"


Aquest passat dilluns, la Vicky i jo vam anar a la presentació del llibre “Un Geek en Japón” a la seu de Casa Àsia. L’autor, l’Héctor García (kirai), ens va fer passar una estona molt agradable i entretinguda. Al finalitzar la presentació, l’Héctor va estar firmant exemplars del seu llibre ^^ Jo també tinc dedicatòria i firma :D (la meva dedicatòria està mig en català mig en castellà XD)




mentre fèiem cua ...

L'Héctor firmant llibres

...i més llibres

Firmant-me el meu llibre!! :D
foto feta per Vicky





Després de la presentació, vam anar a fer una cosa de vital importància!!! Fer-li fotos a la jirafa sexy!!!! FIU FIU!! XD



dimecres, 16 de setembre del 2009

Finntroll

Ieeeeiiii!! Ja tinc l'entrada per al concert de finntroll!!! :D

El concert serà el dia 14 de novembre a la sala Salamandra!! També tocaran Moonloop, un grup barceloní de progressive/death metal.



Qui s'hi apunta a venir??

Vicky amb nekomimi!! ♥♥

Els nekomimi (orelles de gat) són un complement suuuper moe!! ^^


Kemonomimi (orelles d'animal) és una paraula per a referir-se a personatges d'anime i manga, que posseeixen alguna característica animal (orelles, cua, ...).
A part dels nekomimi també existeixen altres tipus de kemonomimi: inumimi (orelles de gos), usagimimi (orelles de conill) i kitsunemimi (orelles de guineu). Personalment preferixo que els personatges que duen kemonomimi siguin femenins, tot i que als masculins tampoc els hi queda malament!


Quin tipus de kemonomimi us agrada més?

I ara en exclusiva...txan txan txan!!! la Vicky amb nekomimis!! :D


Nyaaan!! Vicky que bé et queden els nekomimis!

Fixeu-vos quina cueta porta!! :D